Lillfagers blogg

"Jag lever inte efter dina villkor, jag lever efter MINA!"

"Jag lever inte efter dina villkor, jag lever efter MINA!" är ett citat av Anniz ,  det är så sant, man lyssnar ofta på andras råd men man gör ändå alltid som man själv vill. Sen kanske man lyssnar på flera olika råd och tar och följer de som stämmer överrens med det man tycker själv. Men man kan ändå fråga sig varför man då frågar, varför man inte provar de olika svaren. 
Jag brukar fråga för att få höra andras åsikter men sen när jag väl ska göra det så gör jag ju som jag vill, fast man måste alltid våga stå för alla konsekvenser som kan bli i sammanhanget.
Nog om det, idag har jag inte gjort spec mycket. For iväg till maxi utan någon större lycka i jakt på något nytt linne eller dylikt. Men det  hör ju till vanligheten, varför skulle det ändras? Sedan köpte jag mig en trisslott i hopp om lite tur. Men nej, inte ens 25:- . OVANLIGT!
Tänk om man kunde skrapa fram 3 st TV rutor och sedan skrapa fram 100.000 i månaden i 25 år. Vad skulle man göra då? Jag skulle iaf köpa mig en gård och betala av den. Givetvis ge bort pengar till släktingar mm. Men jag skulle nog inte sluta jobba. Man är ju ett vane djur och behöver lite rutiner här i livet.
om 1 timme och 20 minuter ska man åka iväg till jobbet. Så denna tiden blir ju bara dö-tid, det går ju inte hitta på speciellt mycket. Hm, så jag får fundera ut vad jag ska göra. Troligtvis blir de väl bara att sega framför internet.
Over and Out