Lillfagers blogg

Fredag

Denna fredagen började med att klockan ringde 05.55 . Köra Jessica till Falköping stod på schemat. Medans hon var på sjukhuset så åkte jag och älsklingen ( som ringde strsx efter jag lämnat hemmet och sa att han var klarvaken och kunde följa med) till Carro som skulle passa lilla Lucas ( 10 mån bebis).
Carro bjöd även på frulle :)!

Vid ca 10 ca vi tillbaka i Skövde så då åkte jag och äksklingen och handlade efter att ci hade kört hem Jessica till sin lägenhet.

Väl hemma så fick jag lite hjälp utav lillasyster att göra iordning bulldegen. omlott med att den skulle jäsa och bakas så lagades det kyckling.

När 2a plåten ( självklart mina kanelbullar) var inne i ugben bad jag älsklingen att sätta på timern.

Jag åt min mat och så räknade Richard ner tiden. Men jag tyxkte de tog lite lpng tid från det att han sa att det var 2 min kvar så då frågade jag hur de gick med tiden... Ja halva plåten är inte ätbara iaf.. suck... Om det ändå kunde vart "hans" plåt med vaniljbullar som blivit brännda !

Nu har han iaf åkt till jobbet så jag och Raya är ensamma i eftermiddag/kväll men min gulliga mamma tyckte att vi skulle åka ut till gården och bjuda på lite nybakta bullar :p Så vi får nog ta en tur dit sen :)