Lillfagers blogg

Veckan som varit!

Yes! Känns verkligen som om jag aldrig hinner blogga! Ja inte just nu heller men jag skriver en snabb sammanfattning med nån bild här och var :P
Förra veckans ledighet börjades med att åka ner till Saltvik Camping ca 6 km utanför Grebbestad. Hade hoppats på bra väder med de kom någon sol då och då plus att vinden drog kallt. Men jag och Richard åkte till massa butiker varav Nordby Köpcenter, massa olika Sportshoppar, Happy Price. Vi åkte även till Norge och besökte Fredrikstens Fästning.
Fredriksten är en fästning vid staden Halden (som 1665-1928 hette Fredrikshald) i Norge, uppkallad efter Fredrik III av Danmark. Vid en svensk belägring av fästningen under hösten 1718 stupade Karl XII här Söndagen den 30 november. Karl XII träffades mellan klockan 8 och 9 på kvällen i en av de belägrandes löpgravar, den så kallade gamla linjen, av en kula (myten säger att det var en knapp), som genomborrade båda tinningarna och omedelbart medförde döden.
Midsommarafton spenderades i Timmersdala med roliga lekar dopp (islängd ofrivilligt med kläderna på) i poolen, alkohol, glada människor och god mat.
Älsklingen
Dopp nr.2 ... Ingen kommentar...
På midsommar dagen så åkte Jag och Älsklingen o de 2 små hundarna till Barfotens Camping som Ligger utanför Mariestad mot Gullspång? typ!
Där var gänget från All Star Cruisers, där var de fylla(jag va nykter), kubbspel, grillning och massa annat smått och gott.
<Spelar Kubb, tjejerna vann båda omgångarna... :D