Lillfagers blogg

Unnnnn unnn..

Är nu åter i bilen fast påväg mot stallet.
Betty tyckte det var läskigt att ta sig till stora banan men skötte sig , sen värmde vi och hon kändes superfin! Sen i första heatet ( 2140m) så vet jag inte vad hon pysslade med, fick galopp efter första sväng, efter andra, efter varje kurva, jag satt och morrade på henne och försökte verkligen hjälpa henne . Fick galopp på något mer ställe dock enbart på rakt spår. Jag sa till pappa efter att jag inte ville köra heat 2 men jag fick lov att stanna kvar.
I heat 2 så gick hon iväg fint och fin i första sväng men sen kom en galopp jag försökte sol sagt stödja upp henne morra och ja hjälpa henne att hålla traven. Men galoppen kom. Jag tänkte " Ne nu skiter jag i detta". Berömde henne när hon axade iväg efter galoppen oj oj oj vad hon gick! Så på upploppsrakan ett varv kvar hade jag bra fart uppe och susade förbi pappa som låg i rygg på Dag. Så jag gick upp och la mig bredvid Dag. Hon gick hela vägen i mål, med bara positivt "drivande" från mig. När hästen gör som jag ber den brukar jag ge beröm . Folk får säga vad dom vill MEN Betty springer som hejsan när jag "hejar på henne glatt"! Så de så!! ;)

När jag kom upp bredvid trodde pappa att det var någon annan som skulle köra om dom för han hörde ju vilken fart bakomvarande häst hade. Men det var ju bara lilla Betty!

Sammanfattning ; missnöjd med galopperna men ändå nöjd med sista heatet. Känslan är ju att de kunde gått mycket bättre men hon var inte trött iaf! Så nu får vi träna lite rundbana så vi kan kvala ;)