Lillfagers blogg

Another year over

2012. 
Då börjar snart ett nytt år , 2013. Vad har då hänt under 2012. Jag brukar ha lite ångest att nästan inget har hänt. Men i år har jag KÄPMAT , det har vart många glädjetårar men även som i uttrycket sägs " blod, svett och tårar.."
 

Ernie
I våras å sålde jag Earnie (R.i.P) och köpte min lilla Betty, hon har under året gått ett godkänt premielopp och tjänade 25'000:- , vilket var hennes mål för i år ! Självklart var det jag som satt i sulkyn!
 
Betty
 
Maya hade ett mycket tuffare mål i år, det var från att tävla 1m till att gå Champion of the Youngsters. Tur jag hade en bra häst med kämparglöd, och en duktig ryttare som gillar hästen, Erika.
Maya har i år vart uppe och smakat på 1.30. 
Jag och Maya nådde MITT mål, att tävla 90 cm och de felfritt ( bra häst!)
 
Jag fick även i år fast anställning på Volvo Personvagnar, där jag hoppas på att bli kvar i många år framöver...
 
Roligaste fyllan får Rockabllyfestivalen stå för, även lite på fredagen på stochampionatet, den fyllan jag inte önskat hänt var nog matfestivalen x) !
 
Runt om kring mig har jag världens bästa pojkvän som låter mig hållas med mina älskade hästar.<3
Min mamma som betyder så mycket för mig, mer än van hon vet om<3.
Min pappa såklart som puschar mig på sitt vis ;)  <3
Bäste stallkompisen och hästskötaren Jessica som även är min bästa vän! <3
 
Det är vi som är grundpelarna i Team Fagerberg,  Tack för att ni finns och för att ni alltid ställer upp ! Det betyder mycket! <3 Det är ni som gör så att alls h¨lls samman och kan fungera!
Sen har jag även mer underbara människor omkring mig !
 
Detta året förde med sig en ny tatuering,  What dosen't kill you makes you a fighter.  Japp felstavat precis så som jag skrev det! En UNIK!
 
Jag har träffat nya vänner men även mist vänner, det är väl så det är här i livet..Tagit upp kontakten med gamla bekanta.
 
I våras var jag även i Egypten, en resa jag sent kommer att glömma :P Hoppas på e utlandsresa under våren 2013 med.
 
var ju nerre och såg på Hingstarna i både Tullstorp och Flyinge, Kul att ha vart där ! Var ju nere i malmö i somras och kikade på Falsterbo med. Andra små dagsresor har väl vart, Göteborg Horse show, Lisberg, Ullared och många nya tävlingsplatser(häst). 
 
Mycket nöjd med mina inköp under året så som ; Transporten, datorn, säkerhetssulkyn, tävlingsdressen till travet, kavajen, objektivet till systemkameran, min fotoskrivare b.la.
 
 
Årets film får självklart bli Twilgiht Breaking dawn part 2. 
Årets bok/böcker är: Fifty Shades of Grey/darker
 
Jag har säkert gjort mer saker som är minnesvärda som jag bara inte minns för tillfället ;)
 
Jag hoppas att nästa år flyter på bra , inga direkta mål och inga löften. Längtansfull till fölisen som kommer i april iaf ! Min lilla Dirco avkomma!
 
Gott nytt år !