Lillfagers blogg

Empty

.. så tråkigt när min älsklig jobbar. Speciellt nu på helgen, igår kväll låg jag och kollade på tv/datorn blir samma idag. Jag har absolut inget sug efter krogen eller dyl. Känns bara jobbigt att behöva göra sig iordning och så. Just idag känner jag mig tråkig lat fet o ful. Alla har väl sina dagar ?
Längtar som en tok till v 17 då det bär av på SEMESTER! Vi är ett härligt gäng som åker. Vaccinerade gjorde jag i onsdags med mot Hepatit A. Maya kommer att få åka på "träningsläger" till Erika. Undrar vad damen säger om att flytta en vecka ? Är ju första gången hon sover borta sen jag köpte henne! Det kommer göra gott för både henne och Erika att få "umgås" lite :) Ser det som grymt posotivt inför säsongen! :)
Var ute på en tur med Earnie förut, en motionsrunda på 12 km. Undrar skarpt vart de fina vårvädret tog vägen ? Det kom ju snö inatt och vindarna var inte varma under dagen. Men jag klagar inte för det gr ju bara att jag längtar till Egypten ännu mer ! :) Frågan är ju bara hur lå¨ng tid det tar innan det kryper i skinnet på mig o jag vill till mina älskade hästar, för att inte tala om Raya som kommer ha semester ute på gården! Sist ( 2008) jag var utomlands var hon grinig på mig när jag kom hem " .. så nu passar det att komma och hämta mig ". Om blickar kunde döda ;)