Lillfagers blogg

Nöjd !

Idag klev jag upp ur sängen 5 i 7 . Lite tufft efter att ha jobbat kväll, slutar ju 00,30 och är hemma runt ett och somnar runt 2. Men men vad gör man inte för att åka till Axevalla och köra provlopp :).
När jag var ute och v'rmde Earnie i bakvarv så skulle de tydligen ha provstart med startbil så jag hakade på. I.o.m att jag var mindre bra sists så såg jag till att ingen kom förbi! Duktig pålle! Sen i provloppet så hade jag spår 2 av 10 startande hästar. Pappa sa innan att jag INTE skulle köra i ledningen , så slipper jag hålla 25-tempot. Men jag svarade bara att jag måste tänka att jag ska ta den så att jag kör bra iväg från start. Ja nummer 5 tjuvstartade ( som de alltid gör i provlopp på lördagar ;) ) med några meter och tog ledningen men jag hamnade fint rygg-ledaren. Där låg jag hela tiden och bara njöt av hur lilla Earnie fick lite mer självförtroende :) Han var kanonfin hela vägen och inte ett dust trött o mål så jag speedade på i 600 m efter mål.
Fick även beröm för hur fint jag körde och att Earnie såg mycket fin ut. Det är kul att höra att folk säger att han ser fin ut ! Själv känner man ju de bakom men har ju bara sett han en gång från sidan ( när jag och madde bytte häst) . I samma provlopp var även pappa med, han körde July. Hon såg med fin ut! Det roliga är att innan provloppet sa pappa " jag ska inte styra ut utan bara följa med" . Jag och madde och Anita bara tittade på varnadra ochsa, " vi får vläl se, du kommer aldrig kunna hålla dig". Vilka hade rätt? VI! Sen var även Maddes Potter med i provloppet och även han skötte sig utmärkt. Så nöjde med alla 3 pållar idag.
Sen har jag även vart ute på en sväng-om med Maya, en pigg långhårig liten fux :P
Kanske inte behöver säga de men de blir en lugn skön kväll hemma med ett leende på läpparna !

Många tankar till Isabell som är inne på BB för att få en liten bebis!
Over and out